Calculatie


 

 

Welkom op de pagina van Heijmans – Neutraal - Onderhoud – Vastgoed – Advies - Calculatie

 

Software

 

Gert-Jan Heijmans is ervan overtuigd dat bedrijven tegenwoordig alleen toekomst hebben als ondersnemers vakmanschap weten te combineren met het gebruik van de juiste automatiseringsmiddelen en goede software. Veel bedrijven schrikken echter van de prijs en nemen software die niet compleet aansluit bij de behoefte van de ondernemer. Dat is bij Heijmans – Neutraal - Onderhoud – Vastgoed – Advies verleden tijd. Gert-Jan Heijmans beschikt namelijk over software die perfect aansluit voor het berekenen van al het onderhoud. Van schilderwerk tot het schoonhouden van uw pand.

 

Calculatie software

 

Heijmans – Neutraal - Onderhoud – Vastgoed – Advies maakt uw financiλle begroting met het calculatie programma TopCalc van Bartels Datastore. Tijden zijn door onafhankelijke / professionele instanties landelijk vastgelegd. Zo krijgt u een correcte begroting die ervoor zorgt dat u weet waar u aan toe bent. Daarom laat u dit over aan Gert-Jan Heijmans. De jarenlange ervaring die hij (sinds 1992) heeft opgebouwd als AF-Erkend Schilder helpt u daarbij. Heijmans laat u als een expert de begroting zien en legt u precies de tijden van de uitvoerende werkzaamheden voor. Heijmans controleert het werk niet alleen visueel, maar houdt ook de werktijden in de gaten. Zo krijgt u de garantie dat het aantal werkzaamheden goed worden uitgevoerd.

 

Of het nu gaat om onderhoud van uw woning, een kantoor of appartementen: bij Gert-Jan Heijmans bent u aan het juiste adres voor het berekenen van al uw onderhoudskosten.

 

Waaruit bestaat een calculatie / begroting:

 

• Bepalen van hoeveelheden

• Kostenramingen per hoeveelheid

• Werkuren- / materiaalbegroting

• Voortgangscontrole

• Nacalculatie

 

INDEX

VOLGENDE