Coördinatie

 

Welkom op de pagina van Heijmans – Neutraal - Onderhoud – Vastgoed – Advies - Coördinatie

 

Heijmans – Neutraal - Onderhoud – Vastgoed – Advies is een jong bedrijf met een ruime dosis aan ervaring wat betreft het onderhouden van gebouwen. Gert-Jan Heijmans coördineert onderhoud aan gebouwen, waaronder schilderswerkzaamheden en alles wat er bij komt kijken om uw huis en panden in orde te houden. Heijmans bedient  zowel consumenten, als partijen in de zakelijke markt. Denk aan woningen, kantoren, verenigingen van eigenaren, overheidsinstanties en zorginstellingen. Zijn rol in een project kan divers zijn. Heijmans – Neutraal - Onderhoud – Vastgoed – Advies verzorgt complete projecten van inspectie, calculatie, inkoop, werkvoorbereiding, projectleiding tot uitvoering c.q. oplevering. Ook is het mogelijk om Heijmans voor één van deze facetten in te schakelen.

 

Waarom schakelt u Heijmans – Neutraal - Onderhoud – Vastgoed – Advies in?

 

Zijn kracht zit in zijn veelzijdigheid.

 

Gert-Jan Heijmans heeft zich ontwikkeld tot een echte allrounder door met name ervaring op te doen als onderhoudspecialist vanaf het jaar 1983. Toen hij de benodigde diploma’s bezat, ging hij in 1992 verder als zelfstandig AF-Erkend Schildersbedrijf. Daar leerde hij alle facetten om een pand goed te onderhouden. Samen met zijn werknemers heeft hij ruimschoots ervaring opgedaan als calculator, inkoper, werkvoorbereider, projectleider en uitvoerende. Dit heeft hem inzicht gegeven in het onderhoudsproces van A tot Z.

 

Het grote voordeel van de werkwijze van Gert-Jan Heijmans is efficiëntie. Al bij de calculatie en de inkoop denkt hij na over de uitvoering. Faalkosten worden beperkt, doordat één persoon het hele proces zelf begeleidt. 

 

Kernwoorden voor . Heijmans – Neutraal - Onderhoud – Vastgoed – Advies zijn: