Woning / Bedrijfsgebouwen


 

 

Welkom op de site van Heijmans – Neutraal - Onderhoud – Vastgoed – Advies

 

Onbezorgd wonen of werken in uw pand met de winstpunten van comfort.

 

Dat geldt voor u en of andere bewoners CQ werknemers, die gebruikmaken van een woning of bedrijfsgebouwen. Et cetera. U waakt over het woon / werkplezier van alle betrokkenen. Dat doet ook Gert-Jan Heijmans met zijn bedrijf Heijmans Neutraal Onderhoud Vastgoed Advies

 

Om u als beheerder van het pand werk uit handen te nemen, zette Gert-Jan Heijmans deze bedrijfstak op. Heijmans houdt doorlopend toezicht op de bouwkundige staat van het pand waardoor onderhoud tot een minimum beperkt blijft. Want tijdige constatering voorkomt niet alleen ergernis door onder andere slecht onderhoud, maar houdt bovendien de kosten laag. Verder kijkt Heijmans zowel naar de buitenzijde als naar het onderhoud van gemeenschappelijke ruimten, de entree of trappenhal.

 

Winstpunten

 

Wat betekent inschakeling van Heijmans – Neutraal - Onderhoud – Vastgoed - Advies? Op de eerste plaats staat Gert-Jan Heijmans naast u. Hij inspecteert, adviseert, maakt een kostenberekening, zoekt daar de juiste deskundige uitvoering bij en begeleidt de realisering. Is het schilderwerk toe aan een opknapbeurt? Moeten de dakgoten schoon gemaakt worden of de buitenramen gezeemd? Door jarenlange ervaring in de onderhoudsbranche ontwikkelde Heijmans praktijkinzicht, zowel betreft preventief als achterstallig onderhoud.

 

Budget

 

Via een goede inventarisatie met een vroegtijdige inspectie, berekent Gert-Jan Heijmans vooraf de financiën en plaatst de kosten in het juiste jaar van uitvoering. U kunt dan de jaarlijkse onderhoudskosten reserveren om alle uitgave te betalen. U staat niet meer voor onverwachte uitgaven.

Met vriendelijke groeten.

Gert-Jan Heijmans.

 

De Neutraal – Onderhoud – Vastgoed – Adviseur.

 

INDEX

VOLGENDE