VVE Beheer

 

Totaal onderhoudsadvies met de winstpunten van optimaal VVE beheer.

Dat geldt ook voor de VVE beheerder die vastgoed in beheer hebben voor Vereniging van Eigenaren. Deze onmisbare schakel waakt over het woonplezier van alle appartementbewoners. Om die beheerder te helpen, heb ik mijn bedrijf Heijmans Neutraal Onderhoud Vastgoed Advies opgestart. Om u als beheerder van een Vereniging van Eigenaren werk uit handen te nemen, kan ik u ondersteunen met het onderhouden van panden. Ik houd dan doorlopend toezicht op de bouwkundige staat van het appartement waardoor woningonderhoud tot een minimum beperkt blijft. Want tijdige constatering voorkomt niet alleen ergernis door onder andere slecht onderhoud, maar houdt bovendien de kosten laag. Verder kijk ik zowel naar de buitenzijde als naar het onderhoud van gemeenschappelijke ruimten, de entree of trappenhal.

Winstpunten

Wat betekent inschakeling van Heijmans – Neutraal - Onderhoud – Vastgoed - Advies? Op de eerste plaats sta ik naast u als beheerder en stel me dan ook neutraal naar derde partijen op. Vooraf leg ik u mijn kostprijs voor, om onderstaande handelingen voor u uit te voeren. Wanneer u mij inhuurt, inspecteer ik het appartement en maak ik een onderhoudsplan. Dat is het ijkpunt om een zorgvuldige kostenberekening te kunnen maken. Verder kan ik voor u regelen dat u daar de juiste deskundige uitvoering bij krijgt. Verder begeleid ik ook de realisering. Is het schilderwerk toe aan een opknapbeurt? Moeten de dakgoten schoon gemaakt worden of de buitenramen gezeemd? Door jarenlange ervaring in de onderhoudsbranche ontwikkelde ik praktijkinzicht, zowel wat betreft preventief als achterstallig onderhoud. Goed overleg is mijn sleutelrol.

Vanzelfsprekend ben ik ook alert op de binnenkant van appartementencomplexen. Een vlekkeloze entree, blinkende ramen zorgen ervoor dat mensen prettig thuiskomen. Verder kijk ik met u ook naar de toekomst. Wilt u gezamenlijk groenonderhoud realiseren, of juist een besparing in de vaste onderhoudslasten? Niks is mij te gek u, u kunt alles aan mij voorleggen. De formule van mijn bedrijf betekent niet alleen winstpunten van optimaal VVE beheer maar zorgt ook voor blijvend woonplezier voor al uw opdrachtgevers.

Budget

Via vroegtijdige inspectie met een goede inventarisatie, bereken ik vooraf de financiën en plaatst de kosten in het juiste jaar van uitvoering. Op deze manier kunnen eigenaren van een appartement tevoren het maandelijkse budget in de gezamenlijke pot storten Zo kunnen alle onderhoudskosten betaald worden. Niemand staat meer voor onverwachte uitgaven.

Met vriendelijke groeten,

 

Gert-Jan Heijmans,

Neutraal – Onderhoud – Vastgoed – Adviseur.